Dino Tabăra Râșnov este un loc care oferă experiențe fascinante copiilor din ciclul primar și gimnazial, pasionați de lumea captivantă dinozaurilor.

Kids-Participating-Treasure-Hunt

Înconjurați de colegi și prieteni, aceștia au ocazia să exploreze un spațiu bine pus la punct, aflat la poalele munților Bucegi, unde știința, ficțiunea și activitățile fizice se suprapun în mod natural.

Asemenea dinozaurilor care trăiau în grupuri unitare, fără a-și pierde individualitatea și dorința de explorare, micii curioși vor fi stimulați să asculte, să descopere interesele comune și să pună întrebări. În felul acesta, ei își vor exprima mai bine propriile gânduri și vor învăța prin jocuri și exerciții tainele colaborării în echipă.

Dino Tabăra Râșnov este un proiect ce poate aduce o contribuție pozitivă la dezvoltarea personală și emoțională a copiilor, prin intermediul programelor special create pentru cei mici, în colaborare cu specialiști care împărtășesc pasiunea pentru dinozauri și natură.

Valori

Deși încurajăm discuțiile libere și dezbaterile în rândul participanților, la Dino Tabăra Râșnov siguranța și sănătatea copiilor sunt aspecte non-negociabile!
Micii exploratori sunt încurajați să descopere fascinanta lume a dinozaurilor prin intermediul activităților educative și distractive.
Copii învăță importanța comunității și sunt stimulați să exploreze propriile interese și să își exprime mai bine propriile gânduri.
Dino Tabăra Râșnov este manifestarea blândeții față de natură, unde oamenii, vietățile și plantele creează un univers al autocunoașterii.
Programele sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile fizice și emoționale ale copiilor, sporind încrederea în forțele proprii.

De știut

Dino Tabăra Râșnov este deschisă pe durata întregului an copiiilor cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani.


Grupurile organizate de profesori/învățători pot avea acces inclusiv în perioada anului școlar.


Experiența DTR durează 6 zile, de luni până sâmbătă.


Un grup poate fi alcătuit din maxim 24 de elevi.


Dino Tabăra Râșnov poate asigura transportul din Brașov la Râșnov și pentru vizitarea obiectivelor din program.

Coordonatorul taberei

Coordonatorul Taberei

Lucian Cazacu

Lucian Cazacu este un prieten care împărtășește pasiunea pentru dinozauri. Cu o vastă experiență în domeniul resurselor umane, Lucian este un explorator al relațiilor interumane. După cinci ani în care a contribuit la educația copiilor în învățământul primar și gimnazial, el și-a îndreptat atenția către activitățile extracurriculare.

A fost, de-a lungul timpului, coach, trainer, organizator de evenimente și team buildings. La Dino Tabăra, Lucian îi învață pe cei mici cum să comunice individual și în echipe, cum să își organizeze timpul și cum să își dezvolte abilitățile individuale. De asemenea, el este un ajutor de nădejde al însoțitorilor, având grijă să fie mereu prezent atunci când este nevoie, pentru ca atât profesorii, cât și micii exploratori să aibă parte de o experiență de neuitat.

Formular de înscriere