Politica privind protecția datelor cu caracter personal a Operatorului MILPROME  SRL, cu sediul în str. Teilor, nr. 79, oraș Râșnov, jud. Brașov, CUI 38303982, număr de ordine în Registrul Comerţului J8/2761/03.10.2017, adresa de contact info@dinotabara.ro (numită în continuare SOCIETATEA), care se aplică prelucrărilor de date cu caracter personal în calitate de Operator.

Societatea se angajează să asigure securitatea, protecția, integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le-ați comunicat sau ni le veți comunica

Puteți să vă opuneți oricând prelucrării în scop de marketing, promovare şi realizării de statistici în scop de marketing (profile). Puteți să renunțați oricând la newsletter.

Vă rugăm să citiți cele de mai jos și să reveniți periodic la aceste informații care sunt importante pentru datele Dvs.

  1. Ce sunt datele personale 

Datele cu caracter personal sunt informații despre o persoană fizică identificabilă cum ar fi nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, număr de identificare client, fotografie, un identificator online, preferințe etc.

  1. Ce date cu caracter personal putem solicita de la Dvs și care sunt scopurile pentru care le putem utiliza

Dumneavoastră vă puteți să vă opuneți oricând prelucrării în scop de marketing şi statistici în scop de marketing (profile).

  1. Platformele de Social Media

Dacă Dvs. interacționați cu noi prin intermediul platformelor de social media (Facebook, Instagram, Youtube, TikTok) vom avea acces la datele Dvs. de pe aceste platforme conform regulilor fiecărei platforme pe care o utilizați (termeni și condiții, politica privind protecția datelor cu caracter personal etc.), precum și conform setarilor pe care Dvs. puteți să le alegeți pe respectivele platforme. Datele din profilul Dvs., contul Dvs., din comentariile și materialele postate de Dvs. sunt stocate în platformele respective. Ne puteți contacta cu privire la orice informații sau aspecte ce țin de conturile noastre pe platformele de social media.

  1. Temeiurile și durata prelucrării:
  1. Drepturile Dvs.

Ca persoană fizică – ale cărei date cu caracter personal le prelucrăm – aveți următoarele drepturi (pe care le puteți exercita în condițiile legii în funcție de situația particulară în care vă aflați:

  1. Contact

Ne puteți contacta oricând cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal la str. Teilor, nr. 79, oraș Râșnov, jud. Brașov sau prin e-mail la adresa info@dinotabara.ro. Puteți exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus gratuit prin cerere scrisă şi semnată transmisă la datele de contact menționate.

Putem să vă contactăm pentru verificarea identității înainte de a răspunde.

  1. Destinatari

Strict în măsura necesarului am putea comunica datele Dvs. unor societăţi care ne prestează servicii (cum ar fi servicii de promovare, de contabilitate, de audit, juridice sau alte servicii necesare) cu privire la care ne-am asigurat că respectă şi ele niveluri adecvate de protecţie și care au obligația de păstrare a confidențialității și securității datelor, putând să le utilizeze strict în vederea prestării serviciilor contracte de către noi.

  1. Nu vom transfera datele Dvs. în țări din afara UE.
  2. Actualizări

Politica noastră privind datele cu caracter personal va fi postată permanent pe website-ul nostru și vă invităm să reveniți aici deoarece vom face periodic actualizări.