În timpul petrecut în tabără, copiii vor explora importante puncte de atracție ale naturii, vor vizita cele mai importante repere cultural-istorice ale Transilvaniei și vor învăța ce spune pădurea atunci când e liniște, uitându-se după plante!

Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov

Situat în apropiere de Cetatea Râșnov, parcul are o suprafață totală de 4 hectare și este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber. Pe lângă un traseu impresionant cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și un cinematograf în aer liber, trasee de aventură, labirint laser, soundbox, expoziții unicat și multe alte zone interactive.

De asemenea, Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime.
Castelul Bran

Castelul Bran

Castelul Bran este unul dintre cele mai vechi așezări din România și un important monument cultural al țării, având o istorie bogată, de peste șase secole. Construit în anul 1388 la intersecția munților Bucegi și Piatra Craiului, acesta a fost de-a lungul anilor fortăreață, reședință princiară & regală și, în cele din urmă, muzeu.

Castelul a devenit o atracție la nivel mondial datorită popularității romanului lui Bram Stoker, Dracula, al cărui personaj principal a fost inspirat de domnitorul Țării Românești, Vlad Țepeș.

Bisericile Fortificate din Transilvania

Transilvania este renumită, pe lângă peisajele desprinse din povești, și pentru bijuteriile arhitecturale, care te transpun în perioada medievală. Martore tăcute ale trecerii timpului, așezămintele din zonă impresionează prin istoria spectaculoasă.
Biserica Evanghelică Din Râșnov

Biserica evanghelică din Râșnov

Biserica evanghelică din Râșnov datează din secolul al XIII-lea și impresionează prin frumusețea și eleganța sa. Orga realizată de meșterul silezian Johannes Prause în anul 1781 este giuvaierul care adaugă un plus de valoare edificiului.
Biserica Evanghelică Din Cristian

Biserica evanghelică din Cristian

Biserica fortificată din Cristian este un exemplu de arhitectură medievală, construită peste ruinele unei basilici gotice din secolul XIII. Cu un zid dublu de apărare și opt turnuri defensive, stabilimentul a funcționat de-a lungul secolelor cu dublu rol - spiritual și militar.
Biserica Fortificată Din Feldioara

Biserica fortificată din Feldioara

Biserica fortificată din Feldioara este o capodoperă arhitecturală construită în stil romanic în secolul XIII. Acest așezământ are forma unei bazilici cu trei nave și este decorat cu elemente sculpturale aparținând goticului.
Locații Turistice

Drumeție în Munții Piatra Craiului

Munții Piatra Craiului sunt o minune a naturii, o simbioză perfectă a stâncilor și a pădurii, un loc unde cerul și pământul se întâlnesc. Vârfurile ascuțite și crestele înguste se înalță deasupra pădurilor și poienilor, oferind priveliști spectaculoase pentru drumeții pline de aventură. Vrăjiți de tradițiile și legendele pline de farmec, Munții Piatra Craiului sunt un simbol al naturii eterne.

Formular de înscriere

Beneficii

Beneficii

Dino Tabăra Râșnov a pus la punct activități distractive și educative, care le vor dezvolta celor mici creativitatea și imaginația.
 • Altfel De Lecții

  Altfel de lecții

  Copiii vor învăța despre paleontologie, vulcanologie și istorie, într-un mod interactiv și captivant.
 • Coordonator Cu Experiență

  Coordonator cu experiență

  Lucian este un trainer cu experiență în învățământul primar, gimnazial și în domeniul resurselor umane.
 • 100% Conexiune Cu Natura

  100% conexiune cu natura

  Timp de 6 zile, copiii vor uita de gadgeturi, se vor bucura de natură și de aerul curat de la munte.
 • Dezvoltarea Hobby-Ului

  Dezvoltarea hobby-ului

  Elevii vor împărtăși pasiunea și entuziasmul pentru dinozauri cu prietenii și vor fi încurajați să învețe mai mult.
 • Surviving Skills

  Surviving skills

  Lecțiile de supraviețuire sunt absolut necesare. Întreabă orice dinozaur!
 • Amintiri Din Copilărie

  Amintiri din copilărie

  Picii își vor crea amintiri care merită povestite chiar și după 20 de ani. Poate chiar vor scrie o carte.